Belgrade Centre for BalletDogađaji

Prvi značajan događaj od osnivanja naše škole, septembra 2020. godine, bio je završni čas u junu 2021. godine kada su naše devojčice pred svojim roditeljima pokazale šta su naučile. To je bio njihov prvi nastup koji ih je ohrabrio i pripremio za sledeće poduhvate.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Škola je osnovana 2020. godine

BCB je počeo sa radom septembra 2020. godine sa četiri devojčice predškolskog uzrasta i jednom tinejdžerkom. Od početka smo poslu pristupili sa velikom ozbiljnošću i predanošću našoj ideji.
https://belgradecentreforballet.rs/wp-content/uploads/2023/03/event-02b.png

16.12.2021.

U KC „Vlada Divljan“ prikazana je adaptacija svite P.I. Čajkovskog „Krcko Oraščić“ koju je uradila profesorka Fernanda Fernandez Jankov. Jedan od razloga za postavku “Krcka Oraščića“ je i tradicija u mnogo zemalja sveta da na repertoarima velikih baleta, u decembru, uoči Božića, bude prikazana ovaj balet. Naše najmlađe učenice, u društvu i uz pomoć starijih učenica odigrale su nadahnuto, ozbiljno i s ljubavlju i oduševile, ne samo svoje roditelje, nego i svoje vršnjake i celokupnu publiku. Na koncertu su se predstavile i tri devojke koje je na sceni predvodila sigurna u pokretu i osećaju za muziku, profesorka Fernandez Jankov. Bilo je uživavanje gledati harmoniju četiri balerine koja igraju tango kao jedno telo u četiri varijante.
https://belgradecentreforballet.rs/wp-content/uploads/2023/03/event-03a.png

13.06.2022.

U KC „Vlada Divljan“, u adaptaciji i koreografiji profesorke Fernande Fernandez Jankov, naše učenice, uz učešće gostiju iz Kluba „Max Dance“ iz Bečeja, pokazale su svoje znanje i muzikalnost u baletu „Uspavana lepotica“ P.I. Čajkovskog. Ova predstava je, kao i prethodna, doživela veliki uspeh.
https://belgradecentreforballet.rs/wp-content/uploads/2023/03/event-01b.png
L5A5828
L5A6189
L5A5124
L5A5697
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Brzi linkovi
Prijavite se na našu e-mail listu

    © 2024 Belgrade Centre for Ballet | Sva prava zadržana. || Powered by KUNST